Mycket som hänt

Oj, det var ett tag sen,

kom hem i fredags efter 1 vecka i Strömstad med Anton och hans familj samt vänner till dom. mycket mysigt må jag säga med bra väder!
tog en tripp till Norge och även en till Nordbys shoppingcenter, sveriges största tydligen. hittade absolut INGENTING där. var där två gånger, fanns inget som föll i min smak :(
Direkt när jag kom hem så åkte min mor och far opch lämnade huset till mig och Anton, så är nu ensam hemma, stället nästan nerbrunnet :) nej men. 

I Fredags tog jag och Anton bilen till Jula för att ha en rolig spelkväll med Frida och Robert :) kan ju säga att jag ägde allihopa. fast nej, endast ett spel vann jag överlägset på.. 

Lördagskvällen bar det av till Falköping för att träffa lite folk och kolla på Falköping crusing, kul kväll med vissa delar som var lite jobbigare :) 

nu ska jag sluta skriva. köpte ett par saker påväg hem från Strömstad, ska försöka ta kort på dom. 
även ett par skor som jag köpte innan jag åkte med Angelica. 



Gårdagens Bio,

Bion igår var helt okej! i vissa stunder tyckte jag att den kanske var lite överdriven. men jösses, man skratta rätt bra ;) sevärd film! men kan nog lungt säga att jag tycker att Ice Age 1 är klart bäst av dom här filmerna!

Ice Age 4

Åker strax till stan för att se bio med Frida och Fredrik.
Ice Age 4 :D TAGAGGAGGAGAGAAA


Tisdag 3/7 -12

Idag har man slingat håret, solat, Skrivit tackkort till alla som uppvaktade mig på studenten, skickat in CV och personligt brev till coop extra som sökte medarbetare.


nu sitter man framför tvn med föräldrarna och kollar på Morden i Midsummer, gosigt program så det är sjukt! äkta brittiska rakt igenon. Love it!
kollade allsång på skansen innan, mysigt program även om det är lite tråkigt på vissa ställen. 

imorgon blir det in till stan för att ha körlektion och kanske måla altanen om man hinner :)

fredag förmodligen bio med Frida och Fredrik!

bild från Vadstena

RSS 2.0