30/8 -2012

Godmorgon! 
 
sitter och väntar på att klockan ska bli 11,45 då jag beger mig mot tåget. sitter ensam hemma hos Anton.
 
in till Skövde och rehabträna, sen 14.10 så har jag körlektion!
hade körkortsteori igår, man får hoppas det blir roligare nästa gång ;) läraren kanske inte var den roligaste :) men som tur hade man Jessica med sig
 
Imorgon ska jag upp tidigt, då tar jag bussen från mig in till körskolan för att gå riskettan. :)
sen på kvällen blir det förmodligen att kolla in matfestivalen lite med Anton.
 
Bilder från Vadstena i somras

Otursdagar....

Frida var hos mig från söndag till måndag, mysigt! spelade lol och bara satt och snacka! behövde det! :D 

åkte till Anton på måndagen, åkte buss från Götlunda och tänkte byta till tåg sen, MEN! såklart var det vägarbete på vägen in till Skövde så istället för att komma in kl 17.15 så kom jag in 17.25 istället, och det var precis då mitt tåg till Anton gick... tåget var något försenat så jag sprang, men SJÄLVKLART så åkte tåget precis när jag kom ut på perrongen...:( var ju tvungen att köpa fritidskort innan ock. och jag hade hunnit om inte busschauffören var så jäkla seg med att öppna dörren! jösses... 
så det var bara att vänta på nästa tåg som gick 19.26 istället. tog tåget till Falköping då och var med Julia istället, tack Julia ! 
 
Idag, skulle platta håret och fixa mig lite tills Anton kom hem, vad tror ni händer? min plattång gick självklart sönder.... Min älskade plattång som jag haft som trogen vän i 3- 4 år.. så jäkla bra var den! med lång sladd dessutom!! 
Men snäll svärfamilj som man har så får jag låna Elins gammla plattång, Tack snälla Elin! 
 
skulle egentligen ha tränat men vädret suger ju.. så drar och kollar på Elins match istället ikväll medan Anton tränar fotboll :) 
 
Rest In Peace....  (bild från google)
 

04,00

Spelat League Of Legends med Anton och kristoffer, snart dax att lägga sig. klockan är ju trots allt 4 på natten ;)
 
ni får en bild på maten mamma och pappa gjorde till mat, 
Grillad Laxfile med grillade grönsaker, någon slags "bättre än ris grej" och till hade vi creme fraiche med franska örter :) gott!
 
 
 
 

En ny syn på skadan :)

Eftersom jag inte har min pojkvän hos mig denna ensamma lördagskväll för första gången på jag vet inte hur länge så bestämde jag mig att sticka ut och springa, sprsng i ungefär 20 minuter sen körde jag lite styrka i 30 minuter. SkönT ! :D

har tänkt också när jag har varit igång de senaste dagarna att den här skadan kanske är en fördel för mig. 
Visst, ingen fördel kanske att slita av korsbanden och krossa meniskerna och få operera, men jag känner nu, efter de här tuffa första året som gått så kan jag äntligen känna att när jag väl kommer tillbaka till fotbollen, så kommer jag ha bättre kondition och vara starkare än tidigare. Både psykiskt och fysiskt.
 
Den här skadan har gjort mig starkare i psyket och jag kommer nog inte gnälla för småsaker när jag väl sätter igång!

Förut såg jag denna skada som en motgång, funderade till och med på att lägga av med fotollen. Det var väldigt tufft de första året innan operationen och 3 månader efter med både psyket och knät. Vet inte hur många gånger jag har gråtit för att jag inte kunde göra och vara med på de saker som man ville på grund av att knät inte höll för det. Men nu är det mer som en chans att bli en starkare fotbollsspelare, med myyyyyyycket bättre kondis ;)

Jag har ett mål, att komma tillbaka till fotbollsplanen! när den dagen kommer, är mitt liv perfekt med en sport jag älskar och en person som betyder mer för mig än vad jag någonsin kunnat tänka mig, två fina familjer och underbara vänner. :) Allt som jag älskar! 
 
Kram, ta vara på er ! 
 
Lånad bild från google

tvätta bilen

En lördag  ensam hemma var länge länge sen!
 
passade på och tvättade mammas bil invändigt och utvändigt, hann preciiiiis klart innan det började spöregna :D haha! tur!
 
om vädret tillåter och om jag orkar så tar jag en spring tur följt med styrka ikväll :)

nu, laga mat och kolla tv! 

Löparrunda

Kom precis tillbaka från en löparrunda. var ute 30 minuter men tyvärr så sprang jag inte hela tiden.. men jag får faktiskt lov till att gå litegrann såhär i början av min löparträning ;) 

Nästa vecka drar jag tillbaka till Ulvåker men tyvärr inte för att spela fotboll. drar dit för att umgås med mitt lag och för att springa och träna fys medan dom andra tränar fotboll :)
 
Nu ner i duschen och fortsätta vänta tills Anton kommer hem, lillgrabben är ju i skolan och lär sig! duktig pojke! 

 
Kolla hans match ikväll och sen hämtar förmodligen pappa mig :( 
 
 
 Söta bilder från igår när vi var i Tosseryd(tror det stavas så) :) osminkad och allt
 
 
Haha vi ville visa de fina blommorna bakom våra öron med

Trafikteori

Väntar på att Anton ska komma, sen Teori! vill ha mitt körkort NU !!!



21/8 2012

Vaarpå gymmet idag och bygga benmuskler! var där vid 10, är fortfarande helt slut i benen och klockan är 20.00... haha, underbart att känna att man gjort något! :D
Direkt efter det så blev det körlektion, inne på stadskörning, fick köra runt och runt och runt och runt massa trafikljus, lite tjatigt efter ett tag när man visste hur man gjorde ;)

imorgon funderar jag på att sticka ut och springa en tur på förmiddagen, sen kommer Anton hit och skjutsar mig till trafik teorin som börjar :) spännande!
sen är kvällen planerad att mysa med min älskling tills sömnen infaller oss, han har ju tyvärr skola imorgon så tidig uppstigning på torsdag :(

funderar på att gå tillbaka till Ulvåker med, kan ju inte träna fotboll men kan vara där och vara med laget, kan ju springa och köra styrka istället för de dom gör, do my own thing ;)

Puss älskling, bild från min student! 

Svar

Vet inte riktigt hur man svarar tillbaka på kommentarerna men Fanny Jönsson, Ja jag har tagit alla mina bilder till min header själv, tog alla när jag var på Mallorca förra sommaren :) och din vän sjöng väldigt fint och en väldigt fin låt! lyssna ni alla andra med vet jag! :)

kämpa kämpa

inne på rehab idag och körde igenom mitt nya träningsschema, fy satan säger jag, efter de två första övningarna (allting x3) så var jag helt slut i benen. Resten av programmet darrade jag mig igenom. men kul att komma igång igen iafl! :)
får hoppas att man kommer igång med fotbollen så småningom med, fy vad jag saknar den!!

ÄNTLIGEN

Oj oj OJ nu händer det grejer!
Var hos sjukgymnasten idag och fick klartecken till att börja jogga lite smått samt träna hårdare!

För första gången på 1,5 år!!!!

LYCKLIG!!!!

Senaste inköp

OBS! VARNING för kassa bilder!
Hittade allting på REA förutom Skorna och nagellacket.

Linne med öppen rygg, Gina Tricot, 49 Kr (fanns inte i min storlek så fick ta en storlek större. men det ska nog funka ändå med lite smarta trix!)
+ Marinblåa Shorts, HM 30 Kr

Svarta Shorts, Gina Tricot, 99 Kr

Svart Kjol, HM, 30 Kr (ser bättre ut i verkligheten)

Svarta högklackade Kängor, Skopunkten, 399 Kr

Mintgrönt Nagellack, Kicks, 39 Kr (bild från google)

Maybelline Mascara, Ica Maxi Stormarknad, 79 Kr (Bild från google)

Gears Of War 3 Xbox spel, Siba, 99 Kr

Fia är på gång!

Wow! jag är på gång verkligen!
gårdagen såg utt att upp tidigt på morgonen och iväg på körlektion kl 8, sen direkt vidare till rehabcentret för att rehaba en halvtimma, sen när man kom tillbaka till Antons hus så blev det av till Sämsjön för att vindsurfa för första gången! somnade som en stock på kvällen sen,

Det var riktigt tungt och jag trodde inte jag skulle klara av att dra upp seglet, haha många skratt och en superlärare till pojkvän så stod jag faktiskt upp med seglet och allt pch faktiskt åkte några meter :D haha det var inte riktigt meningen men ändå! så jäkla kul som jag lätt gör om igen om jag har min fantastiska pojkvän vid min sida :)

Lärde mig ju att cykla (ytterst lite) några få tramtag på enhjuling med samma lärare när vi var i Strömstad :)

kolla in bildbevisen!



RSS 2.0