Svar från magnetröntgen...

sjukgymnasten idag. mamma ringde när jag va i skolan och sa att dom hade ringt. så knallade dit vid kvart i ett och träffade sjukgymnasten.
Har inte fått papprerna från sjukhuset än men min sjukgymnast sa att han kunde faxa sjukhuset och be om mina svarspapper. sagt och gjort.
vi satt och prata och han klämde och kände på mitt knä och ryckte lite och drog. han sa vad han trodde.
sen hade sjukhuset faxat mina svar.... och när min sjukgymnast kom in i rummet där jag va så hade han inte en bra min i ansiktet... han sa "det här är inte alls bra. usch usch."
jag blev nervös det klart.
och när han sa va det va satt jag och skakade. även om det va nästan så som jag misstänkte, fast lite värre så kom det ändå som en stor chock för mig.
Mitt främre korsband är helt av. möjligen att några "trådar" sitter kvar. Min inre menisk är paj. och min yttre menisk är skadad.
så det blir operation då för min skull.
ska tillbaka till rehab torsdag nästa vecka och få träningstips och hur jag ska göra.
ska försöka smälta nyheten nu. inte på helt bra humör. ha det bra.
/SofiaBirgersson

Snuvigt!

Förkyld tjej här!

har rotat fram min kära mössa ur garderoben och den sitter nu tryggt där den ska. måste köpa en ny för den börjar bli lite sliten :)


blev sent igår. satt och kolla på en film till halv tre på natten och klockan ringde 05.10.
kunde inte slita mig från filmen!
Jag såg filmen The Man Witch in the Iron Mask. MYCKET SEVÄRD FILM med Leonardo DiCaprio (Titanic) i huvudrollen och även med Jeremy Irons (Casanova).


HÄR ÄR TRAILERN!


Just typiskt!

hemma. tänkte göra skolarbete, en religionsuppgift vi fick idag men såklart har man glömt pappret i skolan.. aja. har ju fotf 2 veckor kvar. men tänkte att det skulle va skönt om man fick det ur vägen :)

ligger och kollar på Simpsons, tror jag ska sova i någon timma. är svintrött!

tänkte ändra header men får snällt vänta med det tills CS 5 paketet kommer in i datan, vi ska få det och några andra goa program installerade. sweet! :)


Brian Adams - Summer Of 69, klassiker!





Topplista!

Skolan nu. sitter på ljudmedierlektionen, dubbellektion idag fram till 10.50.

Vi har fått som första uppgift att skapa en topplista av olika låtar. vi får välja vilket tema som helst och jag ska nog välja topp 5 låtar som väcker ett minne hos mig.


Sitter och pratar med Caroline för tillfället medans vi har rast om http://anagina.blogg.se/ och hennes videobloggar och om RixFM wake-up call. haha.


trött som få är jag. skulle kunna somna här och nu !


men nu ska jag jobba vidare


denna låt har funnits väldigt länge men började lyssna på den idag.





De Tre Big S!

Ligger i min Stora Sköna Säng och fajtas med min kropp och mitt huvud att orka pallra mig up och hoppa in i duschen. Inte helt lätt när man ligger så skönt med 2 ½ Men på tv!

ska hoppa in i duschen direkt efter jag skrivit detta inlägg. Efter det blir det antagligen mera tv eller kanske läsa medans jag inväntar john blund !


Har börjat kolla runt lite på hur mycket en resa till Bahamas kostar, och är fast iställd på att när knät är bra och jag vet vad som kommer hända med det, så ska jag börja leta jobb och försöka samla ihop till en resa dit! kommer ta ett tag men vafan. drömmen är glödhet!


Ciao!




Brunbränd och fräsch i Mallorca -11 !



finito!

heY!

första skoldagen med lektionr är över, slutade 15.50 så det va en lång dag. men men. känner mig otroligt nog ganska pigg ändå!
har gjort läxa som jag fick idag (-.-') i engelskan medans jag väntar på far min som ska hämta mig.
känner mig lite sliten och ser så ut med. haha..
sitter i en soffa i mediakorridoren och njuter lite av solen som skiner på mig! wunderbart!
ont i baken dock! haha.
är på bra humör så nu ska jag göra lite anna, bl.a att leta upp ett cam program till datan. camen funkar inte annars ju:o
nu kom fotoläraren ut och gav mig en hatisk blick.... har inte ens pratat med han ju:o
puss hade!
Söt, härlig och go låt i en söt bra film. den gör så at man vill sitta och studsa i stolen!


Chris Medina är helt klart en hjälte!

Hey..
Sitter här i skolan alldeles föööööör tidigt. kom hit vid 7 och blrjar halv tio. wööh, vill bara lägga mig igen. orkade knappt stiga upp ur sängen imorse. det tar ett tag innan man vänt tillbaka tiden igen.. usch. men men :)
nu kom liye folk iafl så blev lite roligare :) men dom drar väl igen vid 8 och lämnar mig ensam en timma :o tur att man har datan iafl och musik i lurarna ! :D
men nu ska jag ta det lungt och tjata med folket. köss

What are words if you really don't mean them when you say them?

Hallå!

 

Jaaa ni.. på grund av i onsdags har vi treor på Västerhöjd uppmärksammats på TV4 nyheter, GT Expressen, Skaraborgs Allehanda, Sveriges Radio och även på Existenz.se. haha. synd bara att dom överdriver väääääldigt mycket. 300 rejält berusade elever? skitanck! Man ska aldrig lita på median..

 

igår fick vi våra datorer från skolan! så nu kommer jag förhoppningsvis uppdatera oftare än vad jag gjort! tjohoo!

vi fick en HP EliteBook 8560p. en väldigt bra data! den kostar egentligen mellan 10 000 - 20 000 kr! vi fick med en datamus, laddare, bra hörlurar, en väska och ska få ett datafodral med. jisses! trodde det faktiskt inte :o

 

Matfestivalen igår med, samlades hos Sofi med lite folk och senare drog en del ner till stan medans en del stannade kvar en stund till. rätt segt var det nere på stan jämfört med tidigare år.

kvällen flöt förbi och 20 minuter innan jag skulle hem på natten så händer det. någon har spillt något på golvet på resecentrum och jag hlkar i det, mitt ena ben försvinner framåt och jag landar på vänster knä nere i backen. fel knä. dåliga knät. kunde inte röra på benet, kunde inte gå. vet inte vad som hände?

men nu är det kryckor igen iafl.. får se hur länge jag får ha dom denna gång..

så jävla typiskt.

 

vad ska man gör idag då? film kanske? får nog bli så :)

 



TREANS ÅR HAR BÖRJAT!

Hallå! Skolan har börjat och igår samlades nästan alla västerhöjdstreor i boulongerskogen i skövde och sen gick tillsammans mot Västerhöjd. Kul att lärarna ringde polisen och securitas har vaktat matsalen och skolan sen igår! Tv4 och radioskaraborg har förstorat upp det här så SJUKT JÄVLA MYCKET. Hahahahaha sjukt alltså! Dom skriver och säger att det va 300-400 elever som invarderade skolan och att varenda en va fulla. Skitsnack! Vi va typ 100 pers max 200. Och långt ifrån alla drack! Hahahaha så sjukt överdrivet! Undra hur länge vi kommer va övervakade av securitas? HAHAHAHA!

Bruschans Lägenhet

Hey!! sitter här i min kära brors lägenhet och lyssnar på massa disneyklassiker, nostalgi!

har beslag på hans lägenhet hela vecka, :) angelica va här i måndags och stanna till tisdag förmiddag. snart ska jag iväg och träffa marika över dagen och sen blir det frida!
det BÄSTA med att ha hans lägenhet är att han har typ över 200 filmer på datan som man kan vräka och vraka i :D har ju problem med att bestämma mig för att han har så många! har kollat många disneyklassiker iafl :)
jag saknar fotbollen som fan. har varit borta från den i 3 ½ månad nu ganska exakt. Det är svårt när man har spelat fotboll i 12 års tid och det är något jag verkligen älskar. Kan inte tänka mig ett liv utan fotboll, men det kanske är något jag får göra öndå. vet ju inte hur eller vad det är i knät. kan fortf inte stäcka på det efer senaste skadan. det bådar inte så gott. vet inte hur jag ska orka va ifrån fotbollen mer. börjar gå mot sin gräns.
jag är både rädd och otålig...........

Party Like A Rockstar

Hallå!

igår va man på kräftskiva hos lilla ellinor :D trevligt va det! blev förfest och sen drog vi ut på statt i Mariestad. hade aldrig varit där förut och det var inte så jätteimponerande om man säger så. men kvällen rullade på och gick väldigt snabbt ändå !
vi drog så att vi va där 11 för då var det gratis inträde ! haha fattig student you know.

det stängde vid 2 men jag och ellinor stod utanför och tjöta med ett gäng vi hitta, trevigt värre! klockan rusade iväg och den blev 4. haha whoopsie! en snäll kille följde oss hem och medans dom stod och prata när vi skulle skiljas och vet inte vad så orkade jag inte vänta utan strövade ut på eget äventyr i jakt att finna ellinors lägenhet och rätt byggnad. dock gick jag vilse haha. va tvungen att ringa ellinor och få anvisningar hur jag skulle gå xD haha. en minnesvärd kväll med maaaassa nytt och skönt folk! :D tack för kvällen !

idag blir det bara att ta det lungt och tydligen ska jag se på Walk The Line med frida och maria lee ikväll men jag har inget minne om när det bestämdes? yikes! men mys!

blir att bara ligga och dra mig idag och ta det lungt eftersom kroppen inte är på topp direkt. har inte mått så sen valborg i värnamo  -10.

känner ju i knät ock sen igår. så kan inte gå normalt. haha.

men nu ska jag till soffan och mysa med ellinor och en påse chips.

ha det bra!


MR

Kom hem från magnetröntgen nyss. Det var.. Intressant! Får svar om några veckor. Inte så kul.. Vill ju ha reda på det nu :) ska upp och fördriva tiden snart genom att städa. Puss haj!

SUCKS!

Hey! Jag verkligen SUGER på att skriva. Är ledsen för det! Ligger i sängen och kollar på national tresaure. Är väldigt seg. Men jag taggar inför lördag. Då blir det kräftskiva och utgång! För min kära lilla bästa vän fyllde 18 i fredags! Så det blir hennes premiärkrogrunda! Härligt! Haha. Saknar fotbollen! Ska in till sjukhuset imorgon och magnetröntga knät. Får se vad dom säger, nervöst! Men nu ska jag fortsätta kolla film. Puss ha de' !

RSS 2.0