Aupair?

WOW jag är kass på att blogga! har bara ingen ork till det. haha.
Sjukgymnasten idag och sen hem till ellinor för att gå på möte imorgon med en som trycker böcker till vårat projektarbete.

har inte hänt något speciellt det senaste dagarna. i helgen va jag hos min kusin där vi åt middag och sen gick jag och min kusin ner till stan och tog ett par glas cider/öl. mysigt värre va det! :) träffa några sköna typer där med :)

har funderat mycket på att jobba som aupair i england eftersom det inte blivit som jag planerat. har kollat runt väldigt mycket på det men behöver ju inte bestämma mig än. är ju ett tag kvar så får se vad som händer. men jag ska till england iafl !
tänkte åka dit någon månad nästa höst eller något sådant för att kolla läget och se om jag trivs där. kanske leta lägenhet och jobb. har ingen aning hur det blir nu. enda jag vet är att jag vill dit :)

orkar inte skriva mer, klockan är 7 på morgonen så är rätt trött.

/sofiabirgersson


en bild jag gjorde igår när jag inte hade något att göra.




Scream MaratoN!

Som överskriften lyder så är det Scream Maraton ikväll!


Inväntar simon som ska komma med buss och sen även jessica som kommer med bil! sen kan skräcken börja :D 


I'll Be Watching You!


Tard


Operation, Tre Månader

Ortopeden ringde mig tidigare idag, han sa att jag ska på operation om ungefär tre månader.. men då va det bara om menisken? jag sa att jag fått reda på att det va både menisk och korsband av min sjukgymnast men han sa att det vbara va menisken? men jag sa igen att mitt korsband va av med! och då läste han pappret igen och så såg han ju att det va så.. känns inte helt bra med min ortopedläkare alltså... han sa ju innan att jag kunde börja träna och spela matcher igen med fotbollen men sen när jag träna så knäppte de ju till i knät igen. åkte in igen och då när jag sa det till en annan ortoped på akuten så kolla hon på mig jättechockad och fatta inte varför han sagt så. eheh känns ju bra..
det jag är lite orolig inför operation och grejs för jag HATAR sprutor. yeay.

skulle haft filmkväll med henke ikväll egentligen men vi båda kom fram till att ta det nästa vecka istället :)
så nu sitter jag med mamma och kollar idol, innan kollade jag EM-kvalet Finland - Sverige. Sverige vann med 2-1 och säkrade en andra plats! :D

imorgon kommer jessica och simon då ska vi ha Scream maraton! hoho :D

/SofiaBirgersson




Världens Bästa Band ♥ fr vänster, Harry Judd, Dougie Poynter, Danny Jones, Tom Fletcher ♥



Spexfoto

Idag hade vi seniors spexfoto. våran klass tema va Bakfull ! såg rätt härliga ut allihopa varav en gick i morgonrock och en gick utan byxor och höll en hink. haha !
en i min klass tog en bild på mig, simon, anton och sofi men det blev assuddigt. och man ser inte alls hur fint vi sminkat oss *host* . haha supersnygga.

fixade lite med projektarbetet efter skolan och sen gick jag och elli på stan. nathalie va med i början men hon va tvungen att åka sen. synd :(
köpte puder på hm, hitta en tröja på bikbok men köpte inte den, ska tillbaka iorgon dock och köpa den tror jag! så jävla mysig! en stickad tröja. gaash!
letade egentligen efter high heels men hitta typ infga. bara väldigt dyra. -.-'

väääldigt suddig bild, spexfoto
Sofi, Jag, Anton, Simon



och sen jag innan vi skulle gå in och fota fluff fluff fluff hår! -.-'




Körkort? Nu jävlar!

Nu jävlar ska det satsas på körkort ! fick köra bilen en bit själv idag och hämta posten, ni som varit hos mig vet att det är en liten bit iafl. och fick en sådan sjukt härlig frihetskänsla ! nu ska jag ta tag i körkortet och innan vår hoppas jag att jag har de i min hand!

Teoriboken är framme och trafikskolor är uppe på nätet. så jävla svårt att välja trafikskola bara?
aja. har en i åtanke :)
tillbaka till pluggandet! måste ju göra liote skolarbete med...... mindre kul.......


Förmodligen denna trafikskola(liten bild jag vet)


Kiel, Tyskland och Joe Labero

dålig uppdatering jag vet!
igår va min syster, bror och hans tjej johanna här och vi åt och kolla film och beställde biljetter.

den 28 oktober bär det av till Kil, Tyskland med my dear little friend Ellinor tsm med min familj. Färja över, sen en hel dag där borta, shopping! och sen färja hem igen. hela alltet tar 3 dagar så är borta en helg :) kmmer bli übermys! längtar som as !

sen den 12 November ska jag och min familj kolla Joe Labero, den kända trollkarlen som har gjort shower i hela världen men han är ju från sverige. kommer bli skitskojj!

jag är shoppingsugen för övrigt! vill ha nya kläder.......

(alla bilder i detta inlägg har jag tagit själv)
Längtar tillbaka till Mallorca!



Autum



RSS 2.0