Blixtar och dunder, magiska under!

Sitter och kollar på Britain next top model och är svintrött! Hade en jobbig natt. Kunde sova pga den jävla åskan och blixtarna! Wööh. Väntar på att syster och carl ska komma. Vill till England. Ska åka dit och förmodligen flytta dit i den närmaste framtiden! Nu ska jag nog sova lite. Se ya! //Sofia

Worried..

Hey! Har ingen dator så försöker uppdatera från mobilen, har aldrig gjort det förut så får se hur det går :) Har fått en kallelse till magnetröntgen nu äntligen! Måndag den 8 augusti klockan 11.00 bär det av till sjukhuset för att ta reda på exakt vad som är fel i knät. Börjar bli lite orolig som överskriften lyder.. Kan ju fortfarande inte sträcka på benet eller gå utan det gör ont. Och nu har det gått 3 veckor sen senaste skadan i knät. Och ungefär 2 och en halv månad sen skadan började överhuvudtaget. Inget bra tecken. Funderar på att ringa och höra med vårdcentralen om det inte blir bättre. Har haft huset för mig själv sen lördag och det är rätt skönt!! Mina föräldrar kommer hem imorgon eller på lördag. Mindre skönt. Ha det bra! //Sofia

Baby, It's Over.....

heeey!

 sitter här och käkar Brago!

Harry Potter Del 2 i torsdags var FRUKTANSVÄRT BRA! sjukt! hade faktiskt iga större förhoppningar eftersom jag tyckte att de senaste tre HP filmerna var bara sådär. men tji fick jag!
men när filmen var slut fylldes en tomhet? nu är det slut. ingen mer HP? man har ju vuxit upp med filmerna, tycker inte alls om det :/
får ha ett HP maraton snart, måste bara köpa de två första filmerna :)

funderar på at kolla på älsklingsfilmen Prince Of Percia, The sands of time. med snyggingen Jake Gyllenhaal !
mwoahaha. love him!

Skosnöret Göte. saknar tiden tillsammans. ! 


Jake Gyllenhaal i Prince Of Persia! 



MovieTime

Hallå alla!
ska strax sätta på filmen Troja och vänta tills mor min ringer och säger att jag ska börja med maten... rätt skönt ändå att jag inte behöver hjälpa till att få in all hö som alla andra, haha.
vill flytta till stan.. är trött på att bo här ute på landet. finns ju INGENTING att göra. inget fritidskort har jag heller så kommer ju ingenstans. vill ha egen lägenhet för då kan jag bestämma själv vad jag vill äta. på något sätt äter jag sämre mat när jag bor hemma än jag gör annars. och jag tar mer ansvar när jag är själv. skumt?
ska nog börja söka lite jobb med, extra pengar är ju alltid bra att ha och jag behöver inhandla en ny garderob.
filmen blev precis klar så nu ska jag njuta lite av vackra Orlando Bloom och hetingarna Brad Pitt och Eric Bana! Nom Nom !!
Adios !

GARDEROBSRENSNING!!

Har städat ur min garderob! fortfarande inte klart än men inte mycket kvar :)
gav bort en hel del och slängde ännu mer, fattar inte hur mycket kläder jag egentligen har!! har vääääldigt mycket kvar ändå. känns som jag aldrig har några kläder!! fast i för sig så har det varit väldigt stökigt i mina garderober så inte konstigt att jag inte hittar något..
ska in till stan snart och köpa lite smycken och kanske en skjorta som är genomskinlig, har blivit väldigt fäst vid den!!
Bio på torsdag med ellinor. :)
ska snart klippa mig med hoppas jag, behövs!!
kanske färga håret lite ljusare ock, inte så det blir oranged eller missfärgat dock :)

behöver köpa nya jeans med, men det får jag nog snällt väta tills vi får studiebidrag igen :)
går som Mad Eye Moody med från harry potter för att jag inte kan sträcka på knät än.. tror att det har fastnat så funderar på att åka och kolla upp det snart om det inte blir bättre......
ska iväg och fixa naglarna sen så fort Transformers 3 blir nedladdad och klart att kolla
bilder från mallorca får ni en annan gång för att min data vägrar lyda order.
Over and Out!/Sofia

RSS 2.0