Harry Potter <3

Blev tyvärr ingen biomys igår, blev hemmamys med dipp, morötter, gurka (även äpplen för Antons del) och Madagaskar! underbar film!! och underbar pojkvän som är nu inne på sin 8onde månad med lilla mig! stackarn.. haha. att han orkat med mig denna långa tid ;) 
 
Anton är iväg på match, jag har precis fixat mig lite, när grabben kommer hem bär det av till Skara för bilträff? aldrig varit på sådan.. får se hur länge jag orkar stanna ;)
meningen att Anton skulle åkt ensam med sin klasskamrat, men jaa.. vad gör man inte för kärleken? är lite nyfiken på vad man gör där också :) 
 
kikade på Harry Potter And The Philosophers Stone nyss med! filmerna som typ gjorde ens barndom! Dear J.K Rowling. If you are reading this, you made my childhood with your fantastic HP story!! 
 
ska kolla The Chamber of secrets nu med! passar på innan Anton kommer hem, han gillar inte dessa filmer.. fattar inte.. men jag älskar han ändå :)
 
hejs!
 
     

 
 

Biomys VS Hemmamys

Sitter och väntar på grabben som är påväg! 
 
kikar på scary movie 3 sålänge :) 
 
för att fira att vi har 8 månader idag så blir det antingen biomys eller mys hemma, har inte direkt bestämt oss än.
men mys ska det bli iafl!! 
 
 

Skitdagar..

haft två riktigt usla dagar! gått dpligt på körlektionen och repitiotionen på körkortsfrågorna!!
 
sen idag när jag kom hem så låg det ett brev från Skövde kommun och väntade på mig, dom ville att jag skulle betala 875 spänn för skoldatan jag lämnade in i våras.. INTE EN CHANS säger jag!! för det första, dom skicka det NU nästan 4 månader efter att vi lämnade in dom.. eheh, hej expresspost! för det andra, det var en kille som inspekterade datorerna när vi lämnade in dom, skulle dom inte sagt det då om det var någon skada på dom? 
visst det var en liten buckla på ena hörnet av datan, men det kallas normalt slitage! och dom kan ju inte förvänta sig att datan ska vara helt utan skador efter ett helt läsår med bärande till och från skolan (man fick ju inte lämna dom i skåpen enligt kontraktet) och till och från lektioner. datan vägde ju för tusan nästan 5 kg, inte konstigt att man inte orkar hålla dom då.. helt sjukt detta!
 
nej pappa ska ringa den som är ansvarig för detta och fråga. hoppas verkligen inte vi behöver betala.. tycker inte vi ska göra det. 
 

usch! är så arg!!
 
nej. nu ska jag lugna ner mig lite och spela Full Fart I Stallet 2. (haha)
 
kanske få i mig lite glass med. 
 
hejs!
 
Bilder från google
 

Rubrik saknas p.g.a dålig fantasi

har kraschat hos Anton hela veckan sen torsdags (eller onsdags?) kommer inte ihåg, länge var det iafl ;) igår var det teori och sen hem till mig. konstigt att sova ensam :) idag bär det av till skövde för körlektion, sen sitta vid datorerna på körskolan och plugga. 
 
det börjar närma sig! 
 
8 månader med grabben imorgon, då ska vi försöka hitta på ngt mys. får se vad det blir. min grabb <3 
 
nu ska jag upp och fixa mig lite, om jag orkar vill säga. 
 
mitt fina armband som jag fick av Anton på min födelsedag
 
nomnomnomnom - Hugo. haha så söt liten firre :D 

6/9 - 2012

Godmorgon! 
 
sitter och myser i Antons underbara röda mysiga tröja och hans t-shirt. det är ju trots allt 10 grader ute. Drar sig mot kallare tider, usch burr :(
Har inte frågat anton men han brukar inte ha något emot att jag tar hans tröjor lite då och då. Tror att han kommer få gå utan tröjor nu i vinter för jag kommer sno typ alla ;) haha.
Älskar hans tröjor! 
 
Nu är det bara att vänta på att han ska komma hem, men sen sticker han på träning igen så kanske ska passa på då att sticka ut och springa? eller om jag gör det innan han kommer hem från skolan. får se :) 
 
Men får väl snällt sitta och kika runt på mysiga tröjor som jag kan köpa innan det kalla vädret kommer, dock har man tyvärr inte hittat något än :(
tänkte kika efter en film att kolla på också och bädda sängen.
 
kram hade!
 
haha bjuder på en lite rolig bild från i somras, ser vääääldigt trött ut ;)

Tidsinställt Inlägg

Sitter på körkortsteorin och lyssnar på när körskoleläraren pratar om människan och miljön.
 
som sagt.. JAG LÄNGTAR SÅ GRYMT MYCKET TILL MITT KÖRKORT!!
 
19.26 går tådet mot min älskling i F-by, längtar så grymt mycket till jag åker! 
 
pusskram

BILDBOMB för personen jag älskar mest!

Snart 8 underbara månader 
 
Några av mina mina favoritbilder 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dessa två sista bilder är bland dom fösta vi blev med på tillsammans, den sista var till och med tagen innan vi ens blev ett par 
 
 
Jag Älskar Dig min fantastiska vän, pojkvän och livskamrat ♥

TAGGAD FÖR KÖRKORT!

så taggad för körkort!! Halkan är bokad och nu är det inte så jättelångt kvar tills jag styr stegen mot trafikverket för att göra förarprov och körprov! längtar tills det bokas! :D 
 
imorgon iväg för körkortsteori, sen iväg till F-by för att träffa min grabb! längtar! jobbigt att vara utan honom i 3 dagar :( (känns som en evighet) saknar han.. 



RSS 2.0