S O M M A R L O V ! !

imorgon är det soooommmarlooooov!!

idag åkte jag bara in till skolan för att hämta mina saker i skåpet, annars klipper dom det -.-'
inga lektioner så får snällt vänta tills bussen går vid 12..... SKOJJ !

igår städa mitt lag 4 stycken nybyggda hus i mariestad. det tog ungefär 5 timmar... snacka om att man var trött och lite smågrinig i slutet. haha.

orkar inte skriva mer nu. ska va lite med fredrk till hans idrott börjar. sen ska jag hem eftersom det inte går ngra bussar förutom den som gick för ungefär 10 minuter sen. det fatta ju inte jag att den gick då såklart.. -.-'

kanske sista inlägget innan jag drar till Palma De Mallorca! så ha det bra alla för det är bnara två dagar kvar tills jag drar härifrån!!

Over and Out! / Sofia


MALLORCA

Mallorca på lördag!!
så jääääävla underbart att få komma bort från Sverige!!

Idag blir första träningen för min del med på läääänge. dock tror jag bara att det blir en väääldigt lugn träning för min del med stärkande övningar för mitt knä.

har kollat runt på internet ett tag nu om korsbandsskador.. är inte lika taggad på att börja träna igen om det nu kan bli värre.... stå att man ska köra rehab träningar minst 4-6 veckor efter en korsbandsskada.... och jag som knappt har börjat träna rehab. tvivlar lite på ortopeden som jag hade i fredags som konstaterade en korsbandsskada.....
är lite feg nu för är rädd att det ska bli värre i knät... satan.
Väntar på magnetrötgen så jag får reda på vad som väntar mig!

var på bio igår med ellinor!! kollade på Pirates Of The Caribbean, On Stranger Tides IGEN ! haha.


Over and Out ! / sofia


här är en som fick sitt korsband avslitet pga fotbollen. finns lite bilder om man bläddrar lite på sidan. ser inte så härligt ut. för honom tog det tre år innan han kunde spela igen.
http://korsbandsskada.bloggagratis.se/



här ska vi bo på Mallorca! Vista Club


Santa Ponsa!



RSS 2.0